eld is een multidisciplinair architectenbureau (35 medewerkers), actief in residentiële projecten, zorgprojecten, schoolprojecten, publieke gebouwen, industrie, farmaceutische industrie, kantoren, hotels, multi-use…
Als multidisciplinair kantoor doen we naast architectuur ook studies stabiliteit en technische installaties, bouwkostenberekeningen en project management.
Vanuit onze langetermijnvisie, het streven naar kwaliteit en het belang van duurzaamheid staat de opdrachtgever bij eld als partner centraal. Dit vertaalt zich ook in ons talent management waarbij we waarden zoals teamwerk, respect, professionalisme, autonomie en flexibiliteit vooropstellen.

Onze medewerkers appreciëren bij eld de aangename werkomgeving, collegialiteit, boeiende projecten, de vrijheid om jezelf te zijn, kansen tot persoonlijke groei en een betrokken management.

Bij eld krijg je de mogelijkheid om zelf initiatieven te nemen, het verschil te maken en om mee in team te werken aan uitdagende projecten.

Momenteel zijn we op zoek naar:

-project ingenieur elektriciteit
-project architect met ervaring
-office manager

Staat hier momenteel geen passende vacature, maar ben je ervan overtuigd dat je een waardevolle toevoeging kan zijn voor eld? Aarzel niet en bezorg ons jouw motivatie en CV via jobs@eld.be.