We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) project ingenieur elektriciteit.

Functie:

Als lid van het projectteam sta je in voor de totale projectopvolging en bijsturing vanaf studiefase tot en met oplevering. Door je technische kennis ondersteun je zowel externe als interne medewerkers bij de projectaanpak inzake elektriciteit. Je ontwerpt elektrische installaties en ondersteunt het uitwerken van detailstudies (o.a. tekeningen en schema’s corrigeren) en bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject snel advies uit te brengen. Je hebt rechtstreeks contact met de klant.

Profiel:

Je beschikt over een Master diploma als burgerlijk of industrieel ingenieur Elektriciteit/Elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
Je hebt een sterk inzicht in conceptueel ontwerpen van elektrische installaties, gebouwautomatisatie, beveiliging en domotica. REG en duurzaamheid zijn je tweede natuur.
Kennis van courante berekeningssoftware (dialux, Relux, Caneco, …) is een must.
Je bent in staat om autonoom en flexibel te werken in een multidisciplinair team met oog voor detail, bovendien ben je ondernemend en getuig je van sterk communicatieve skills.
Je bent gedreven en teamgericht, je weet interne medewerkers (o.a. tekenaars/ BIM-modelleurs) aan te sturen en te motiveren.
Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt.

Aanbod:

We bieden jou een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie. Je werkt mee als projectingenieur aan boeiende projecten in een gevarieerde werkomgeving waar de focus ligt op eenieders sterke eigenschappen en de verder verbetering hiervan.
Hier tegenover staan een competitief salaris aangevuld met een brede waaier van extralegale voordelen.
Medewerkers op zelfstandige basis komen ook in aanmerking.

Info:

Contacteer Heidi Vereeken via jobs@eld.be.