We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) project-(ir.)architect.

Functie:

Als projectarchitect ben je verantwoordelijk voor de totale projectopvolging en sturing vanaf studiefase tot de oplevering van middelgrote tot grote projecten.
Je staat in voor de coördinatie en kwaliteit van het project en het eerstelijns contact met de klant en de uitvoerders. Je rapporteert over het project aan de verantwoordelijke vennoot.
Als projectarchitect stuur je medewerkers en externen aan zowel bij de projectvoorbereiding als bij de eigenlijke uitwerking van het project en volg je de werfuitvoering nauwgezet mee op.
Je bent in staat om tijdens elke fase van het bouwproject advies uit te brengen en hebt oog voor detail. Je vertegenwoordigt ons kantoor in het overleg met de bouwheer en externe partijen en gaat daarbij klantgericht te werk. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat je in staat bent goede contacten te onderhouden met diverse partijen.

Profiel:

Je bent opgeleid als architect of ingenieur architect en je hebt je stage voltooid.
Een vijftal jaar ervaring in grotere projecten is gewenst.
Je bent in staat om autonoom en flexibel te werken, bovendien ben je ondernemend en getuig je van sterk communicatieve skills.
Je bent gedreven en teamgericht, je weet interne medewerkers aan te sturen en te motiveren.
Je hebt een goede bouwtechnische kennis en bent op de hoogte van normen, wetgeving en technische kennis van materialen.  Duurzaamheid is je basisstreven.
Je kan werken met Autocad en MS Office. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt.
Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist, kennis van Engels en/of Frans is een pluspunt.

Aanbod:

We bieden je een voltijdse of 4/5e opdracht met de nodige flexibiliteit.
We zorgen voor een veelzijdige job in een professionele en gevarieerde werkomgeving met uitdagende projecten en een goede vergoeding. Statuut en voordelen zijn bespreekbaar.
Je krijgt de mogelijkheid om technische kennis en soft-skills verder te verruimen door opleiding en om je talenten verder te ontplooien binnen onze organisatie. In overleg stemmen we de job-inhoud en uitdagingen af op je talent, ervaring en ambitie.
Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team van professionals waar je een klankbord vindt bij collega’s en vennoten.

Info:

Contacteer Heidi Vereeken via jobs@eld.be