We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) projectingenieur gebouwtechnieken.

Functie:

Als lid van het projectteam ontwerp je technische installaties van gebouwen (voornamelijk HVAC en sanitair) door het uitvoeren van genormeerde berekeningen, het uittekenen van de concepten en het opmaken van het aanbestedings- en uitvoeringsdossier en het opvolgen van ontwerp- en bouwmeetings.
Door je technische kennis ondersteun je zowel externe als de interne medewerkers. Je ontwerpt de technische installaties en bent genoeg op de hoogte van de andere technische disciplines om deze als projectingenieur aan te sturen.
Je conceptuele ervaring laat je toe om snel verschillende concepten te toetsen op vlak van duurzaamheid en budget, en daarin de opdrachtgever te adviseren.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten voor de aan jou toegekende projecten en bent ook voldoende op de hoogte van andere disciplines binnen gebouwtechnieken om de klant een correct advies te verschaffen.

Profiel:

Je bent in het bezit van een bachelor of Master in de industriële wetenschappen elektromechanica/energie (industrieel ingenieur elektromechanica) of gelijkwaardig door ervaring.
Je beschikt over de nodige kennis van moderne software en via berekeningstools kan je de nodige (warmte/koelte)behoeften simuleren. Je hebt een goede kennis van Autocad en MS Office. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt.
Je hebt de ambitie om actief mee te werken aan de groei van het bedrijf door het ontwerpen van duurzame installaties en gebouwen.
Je beschikt over de nodige passie voor vooruitstrevende energieconcepten en streeft naar een steeds hoger niveau van integrale duurzaamheid.
Je bent leergierig, bereid om telkens nieuwe kennis op te doen en te delen met collega’s.
Je beschikt over vlotte communicatieve skills met de nodige doorzettingskracht, creativiteit en flexibiliteit.
Je bent gedreven en teamgericht, je weet interne medewerkers (o.a. tekenaars/modelleurs) aan te sturen en te motiveren.
Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, kennis van Engels en Frans is een pluspunt

Aanbod:

We bieden jou een uitdagende functie met zelfstandigheid in een stabiele en groeiende organisatie waarin je jezelf kan ontplooien, met ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief én verantwoordelijkheid.
De geslaagde mix van onze rijke ervaring en riante klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.
Door het multidisciplinaire karakter van eld kom je niet alleen in contact met gebouwtechnieken maar is er overlapping met tal van andere zaken in het bouwproject. Je ontvangt je een interessante verloning gekoppeld aan een aantal extralegale voordelen.
Medewerkers op zelfstandige basis komen ook in aanmerking.

Info:

Solliciteren kan via jobs@eld.be