We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) teamleader gebouwtechnieken.

Functie:

Je bent verantwoordelijk voor de afdeling gebouwtechnieken: je coördineert en superviseert de werkzaamheden van het team. Je bepaalt de prioriteiten en ziet toe op de naleving van de kwaliteitsnormen en van de termijnen.
Voor jou zijn technieken geen standalone discipline en je voelt je thuis in een omgeving met een holistische visie.
Je informeert en adviseert het management teneinde te zorgen voor de realisatie van de doelstellingen en de naleving van de planning en het budget.
Je werkt actief mee aan het ontwerp van technische installaties van gebouwen (voornamelijk HVAC, sanitair en elektriciteit). Dikwijls wordt er van een wit blad papier vertrokken.
Je hebt zowel contact met klanten/opdrachtgevers als met aannemers.
Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied en geeft deze kennis door aan je team.
Je bent in staat verschillende concepten te ontwerpen en te toetsen op vlak van duurzaamheid en budget, en daarin de opdrachtgever te adviseren.
Je hecht belang aan duurzaamheid en wenst daar verder en breder op in te zetten. Hierdoor interesseer je je ook in Breeam, GRO,…

Profiel:

Je hebt ervaring met gebouwtechnieken en/of wil je hierin verder specialiseren.
Je hebt een minimaal aantal jaar relevante en aantoonbare ervaring in deze materie.
Je bent bekend met de normen en de software die gebruikt worden op de markt voor technische installaties.
Je weet een team aan te sturen, waarin je zelf meewerkt aan projecten.
Je communiceert vlot en handelt respectvol. Je bent een teamplayer met steeds de belangen van de klant voor ogen. Je stelt je flexibel op en bent in staat autonoom te handelen binnen een vooropgesteld kader.
Je bent zeer goed Nederlandstalig, met een goede kennis van het Frans en het Engels (vooral gebruikt op projectmatige basis).

Aanbod:

Je ontvangt een competitief salaris met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Eld past duurzaamheid toe niet enkel op projectbasis maar ook binnen de onderneming via bijvoorbeeld een fietsvergoeding, Cambio deelwagens, deelfietsen en eld fietsen. Daarenboven is het kantoor vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
Je krijgt een functie toevertrouwd met impact op de werking en de toekomst van de organisatie.
Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie met oog voor duurzaamheid.
Je krijgt de kans jouw afdeling verder uit te bouwen, zodat aan meer projecten kan gewerkt worden.
Je blijft op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen. Je krijgt de mogelijkheid om technische kennis en soft-skills verder te verruimen door opleiding en om je talenten verder te ontplooien binnen onze organisatie. In overleg stemmen we de job-inhoud en uitdagingen af op je talent, ervaring en ambitie.
Een aangename werkomgeving waarin medewerkers de collegialiteit, boeiende projecten, de vrijheid om jezelf te zijn, kansen tot persoonlijke groei en een betrokken actief management appreciëren.
Alle aandeelhouders zijn meewerkend actief in de onderneming.
De geslaagde mix van de aanwezige rijke ervaring en klantenportefeuille met jouw professionele potentieel staat garant voor de geslaagde uitbouw van jouw carrière.

Info:

Contacteer Heidi Vereeken via jobs@eld.be.