We wensen ons team in Antwerpen te versterken met een (m/v) junior  (ir.) architect.

Functie:

Als junior (ir.) architect werk je aan middelgrote en grote projecten, in nauwe samenwerking met de andere leden het projectteam.
Naar gelang de schaal van de projecten word je ondersteund door een ervaren projectarchitect in de verschillende fases van het project. Je werkt aan het ontwerp en uitvoeringsdossier en houdt ook afstemming met de ingenieurs en kostenafdeling.
Je waakt mee over de architecturale kwaliteit van het project rekening houdende met de bouw- en technische voorschriften.

Profiel:

Je bent opgeleid als architect of ingenieur architect.
Als teamplayer heb je de ambitie om complexere projecten te ontwerpen, uit te denken en mee uit te werken. Communicatie en interactie is je tweede natuur.
We zoeken een leergierige architect met oog voor detail en zelfcontrole.
Je hebt zowel interesse in ontwerp als in de (bouw)technische detaillering van architectuur en de duurzaamheid.
Je gaat nauwkeurig en proactief te werk.
Je hebt een goede kennis van Autocad en MS Office en je kan overweg met Adobe Photoshop/ Indesign/ Sketchup. Kennis van Revit/BIM is een pluspunt, maar hiervoor kan ook opleiding voorzien worden.  Alle projecten worden in BIM uitgewerkt.
Zeer goede kennis van het Nederlands is vereist, kennis van Engels en/of Frans is een pluspunt.

Aanbod:

We bieden je een voltijdse of 4/5e opdracht met de nodige flexibiliteit en voldoende aandacht voor work-life balance. Statuut en voordelen zijn bespreekbaar.
We zorgen voor een veelzijdige job in een professionele en gevarieerde werkomgeving met uitdagende projecten en een goede vergoeding.
Je krijgt de mogelijkheid om technische kennis te verruimen door opleiding en om je talenten verder te ontplooien, en we laten de job-inhoud evolueren met talent en ambitie.
Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team van professionals waarbij je kan terugvallen op ervaren collega’s.

Info:

Contacteer Heidi Vereeken via jobs@eld.be